Elke werkdag om 19:00 op NPO 1 /></h3>
  <span class=

 • Chef'Special

  Chef'Special door Rob Hoffman

  Chef'Special is een Haarlemse band, bestaande uit Joshua (zang), Guido (gitaar), Wouter (drums), Jan (basgitaar) en nog een Wouter (keyboards). De heren zijn sinds 2008 bij elkaar en spelen een mix van hiphop, funk, reggae en rock.

  Het eerste jaar dat de band bij elkaar was zijn ze in een busje langs de Franse en Spaanse stranden getrokken en hebben daar shows gegeven. Een heuse vuurproef waardoor de band nog hechter werd. In mei 2010 kwam de videoclip 'Too far gone' uit, waar Matthijs van Nieuwkerk een gastrol in speelde. Bekijk de clip hier.

  In ons zevende seizoen (2011/2012) was Chef’Special onze huisband. Het album 'Passing Through' werd begin 2014 uitgebracht en daarop stond de schitterende single 'In Your Arms', die een grote hit werd. In 2014 werd de band getekend bij het grote Amerikaanse label Atlantic. Chef'Special toerde door de States in het voorprogramma van Twenty One Pilots. Voor de release van hun nieuwe album ‘Amigo’, in maart 2017, werden de titeltrack en ‘Try Again’ uitgebracht als single.

  (foto: Rob Hoffman)

   

Media

Chef'Special - Amigo (minuut)
Fragment
Anouk en Manuela zijn fan van Chef'Special
Fragment
DWDD Hele uitzending - 12-9-2016
Aflevering
DWDD 10 Jaar - De Huisbands
Fragment
Toon meer media