Elke werkdag om 19:00 op NPO 1 /></h3>
  <span class=

 • Giel Beelen

  Giel Beelen (credit: Hans Peter)

  Giel Beelen (1977) is één van de regelmatig terugkerende tafelheren bij DWDD. In de uitzending laat hij altijd wat van de nieuwste muziek horen. Giel was meer dan 12 jaar lang radio-DJ bij 3FM, waar hij het ochtendprogramma 'Giel!' presenteerde.
  Hij had de radio al vroeg in de gaten. Vanaf zijn achtste levensjaar wilde hij al bij de radio en die droom werd drie jaar later verwezenlijkt toen hij bij een lokale radiozender aan de slag ging. Via New Dance Radio belandde Giel in de nacht van Radio 3FM. Daar presenteerde hij programma's als 'Beelen voor je Bek' en 'Giel Hier'. Bij 3FM presenteerde hij het ochtendprogramma 'Giel' en op vrijdag- en zaterdagnacht 'Nachtegiel'. Op Radio 6 was hij te horen met GielJazz, waar hij de naar eigen zeggen ‘hippere jazz’ laat horen. Ook is hij geregeld op televisie te zien. Daarnaast heeft hij al enkele keren opgesloten gezeten in ‘het glazen huis’ van 3FM om samen met andere DJ’s geld in te zamelen voor goede doelen. Hij is tevens de geestelijk vader van 'De Beste Singer Songwriter'.

  In 2016 start hij Giels Talentenjacht, een online platform voor onbekend talent. Op 11 november 2016 deed hij voor het laatst zijn ochtendprogramma bij NPO 3FM.

Media

Giel Beelen brak in bij 3FM
Fragment
 Giel Beelen stopt met ochtendshow
Fragment
Giels Talenten
Fragment
Giel Beelen en Clarice Gargard
Fragment
De Wereld Draait Door hele uitzending - 2-11-2016
Aflevering
Toon meer media