Vanaf 2 september 2019 weer op NPO 1

 • Yolanda Hadid

  Yolanda Hadid crop ANP-48709964

  Yolanda Hadid, geboren als Yolanda van den Herik (Papendrecht, 1964), is een televisiepersoonlijkheid en voormalig model. In 2016 scheidde ze van componist en producent David Foster, waarna ze de achternaam van haar eerste man, Mohamed Hadid, weer aannam.

  Ze werd op haar zestiende als model ontdekt door ontwerper Frans Molenaar en verhuisde naar Amerika. Na vijftien jaar stopte ze als model om een gezin te stichten en verhuisde ze naar Los Angeles.
  Samen met Mohamed Hadid kreeg ze drie kinderen: Gigi, Bella en Anwar, inmiddels allemaal model en zeer succesvol. Gigi (1995) en Bella (1996) zijn onder meer model voor Victoria’s Secret. Bella heeft 20 miljoen volgers op Instagram, Gigi maar liefst 43,5 miljoen!

  Op tv was Yolanda te zien in onder meer ‘The Real Housewives of Beverly Hills’ en ‘Nederlandse Hollywoodvrouwen’.

  In 2012 werd bij Yolanda de ziekte van Lyme vastgesteld. Voordat die diagnose werd gesteld had ze geen idee wat er met haar aan de hand was. Niemand geloofde dat ze ziek was. Ze hoorde vaak dat ze er goed uitzag, en dus niet ziek kon zijn. Vandaar dat ze nu een boek over haar ziekte heeft uitgebracht met de titel ‘Believe Me’ in het Nederlands vertaald als 'Hoor me'.

  (foto: ANP)

Media

DWDD hele uitzending 01-10-2018
Aflevering