Elke werkdag om 19:00 op NPO 1

Maandag 22 oktober 2018

 • Nummer 14 - 22-10-2018

  Het is ons 14e seizoen, dus eren we regelmatig die legendarische Nummer 14: Johan Cruijff. De kleine ode van vanavond is van de hand van animator Niels Hoebers. En Auke Kok is nog altijd bezig met zijn allesomvattende opus over de beste Nederlandse voetballer aller tijden, dus de hoogste tijd voor een tussenstand.

  Kijk hier alle odes aan Cruijff van dit seizoen.

  Auke Kok

  Auke Kok

  Niels Hoebers

  Niels Hoebers

 • 2019: het jaar van de man

  Haar boeken staan steevast in de bestsellerlijst van The New York Times en zijn in meer dan 25 talen vertaald. Haar TED-Talks over liefde en seks zijn meer dan 20 miljoen keer bekeken en haar podcast, Where Should We Begin?, wordt wereldwijd door miljoenen mensen beluisterd. We hebben het over relatietherapeut en schrijfster Esther Perel. Volgens haar wordt 2019 het jaar van de man. Maar waarom? Vanavond geeft zij uitleg.

  Esther Perel

  Esther Perel

 • Boek 'Dan neem je toch gewoon een nieuwe' - Antoinnette Scheulderman en Barry Hay

  Antoinnette's dwergteckel 'Bubbels' overleed in 2016. In DWDD besprak ze aan tafel hoe ze rouwde. Ze was zenuwachtig om hierover te vertellen, blijkbaar vinden velen het vreemd om te rouwen om een huisdier. Veelgehoorde opmerking: “Dan neem je toch gewoon een nieuwe”. En dat is nu de titel van het boek dat ze erover schreef. Ze zit aan tafel met Barry Hay, één van de vele BN’ers die in het boek aan het woord komt.  antoinnette scheulderman foto dwdd 31-08-2015

  Antoinnette Scheulderman

  Barry Hay

  Barry Hay

 • Muziek: The Marcus King Band

  Slechts 22 jaar oud en nu al bestempeld tot blueslegende: Marcus King. The Washington Post noemt hem zelfs ”music’s next big guitarist”.  Hij speelt schijnbaar moeiteloos de mooiste soul, blues en jazz. Dit jaar verscheen het derde studio-album 'Carolina Confessions' en vanavond is hij met zijn band voor het eerst live in onze studio met 'Homesick', dat uitgeroepen werd tot Radio 2-topsong.

  The Marcus King Band

  The Marcus King Band

 • Tafeldame: Romana Vrede

  Vandaag is actrice Romana Vrede tafeldame. 

  romana vrede dwdd

  Romana Vrede

 • En verder...

  Wil je een uitzending bijwonen? Ga dan naar onze TV Tickets-site.

  In het 14e seizoen breidt DWDD uit: de vier jonge talenten Samya Hafsaoui, Emma Wortelboer, Jurre Geluk en Sahil Amar Aïssa, maken items voor de uitzendingen van DWDD én online onder YUNG DWDD

  Elke dag weten wie de gasten zijn? Volg ons dan ook op Facebook en Twitter of word lid van de nieuwsbrief.

  Wil je een inkijkje in wat er allemaal backstage gebeurt? Volg ons dan op Instagram.

  En heb je een tip voor de TV Draait DoorTip ons nu via WhatsApp, 06 - 4064 5692, de site of mail naar detvdraaitdoor@bnnvara.nl. 
  En volg de TV Draait Door op Facebook!