De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

Windows 8: Alexander Klpping - 25-10-2012

25-10-2012
Vanaf morgen zal Windows 8 beschikbaar zijn voor consumenten. Microsoft wil hiermee de manier waarop wij onze computers gebruiken, totaal veranderen. Het besturingssysteem dat op 90% van de computers draait, ziet er vanaf morgen totaal anders uit. De nieuwe interface is ontworpen om beter geschikt te zijn voor touchscreens, maar ook om goed te werken met muis en toetsenbord. Grote vraag is, of dit de ommekeer gaat betekenen voor het in het slop geraakte Microsoft.
Ook deze week losgebarsten: de tabletoorlog; zowel Apple, Microsoft als Google komen met een nieuwe tabletcomputer en vechten om de gunst van de koper in de oh zo belangrijke decembermaand. Aan tafel: Alexander Klpping.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.