De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Wereld Draait Door hele uitzending - 10-12-2012

26-11-2012
- Giel Beelen over de uit de hand gelopen grap van twee Australische DJ's. Ze deden zich voor als koningin Elizabeth II en kroonprins Charles waardoor ze allerlei informatie loskregen. En van de verpleegkundigen werd vrijdag dood aangetroffen in haar woning, waarschijnlijk heeft zij zelfmoord gepleegd.

- Wilfried de Jong komt vertellen over de drie Holland Sport specials die hij gemaakt heeft, over voetbalclub Manchester City, de Belgische wielrenner Dimitri de Fauw en het afscheid van Ruud van Nistelrooij.

- Erik van Muiswinkel over zijn tweede oudejaarsconference. Ook schuiven zijn companen Niels van der Laan en Jeroen Woe vanavond aan.

Muziek is er van de 'Grote Prijs van Nederland' winnaars Flow&CO en tafelheer is Jan Mulder.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.