De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

Beck "Song Reader" - Djurre de Haan, Marien Dorleijn en Roosmarijn Reijmer - 11-

11-12-2012
Het nieuwe album van Beck, Song Reader, bevat geen cd,elpee of mp3's maar enkel bladmuziek. De twintig nummers die er op staan, moet je dus zelf spelen om ze te kunnen horen.

Song Reader bevat meer dan enkel twintig nummers uitgewerkt in bladmuziek. Zo zit meer dan 100 pagina's aan kunst bij en geeft Beck bij sommige liedjes (cryptische) verwijzingen als: "dit nummer moet sfinx-achtig worden uitgevoerd".

Vanavond bij ons aan tafel: Djurre de Haan, Roosmarijn Reijmer en Marien Dorleijn over dit creatieve initiatief. Aansluitend speelt Djurre de Haan (ondersteund door het Nederlands Blazersensemble) het nummer "Old Shanghai" dat afkomstig is van het album Song Reader. Het album is verkrijgbaar bij de betere platenwinkel, niet bij de boekhandel.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.