De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Wereld Draait Door hele uitzending 20-2-2013

20-02-2013
- Het zijn nieuwe politieke tijden. Het kabinet Rutte II heeft in de Tweede Kamer met 79 zetels wel een meerderheid maar in de Eerste Kamer komen ze er 8 tekort.  En zo moeten VVD en PvdA krankzinnige coalities sluiten om aan de nodige meerderheid te komen. Er wordt gedealed en gewheeld met CDA, D66, ChristenUnie en SGP. Maar niet met de SP, zij staan aan de zijlijn en zien hun vroegere linkse strijdmakker PvdA steeds rechtser worden. Wat te doen voor de SP in deze nieuwe politieke tijden? We bespreken met het SP leider Emile Roemer. 

- Natuurwebcams zijn mateloos populair. Afgelopen weekend ging de site 'Volg De Vos' online en op 1 maart gaat de website 'Beleef de Lente' weer de lucht in. Te gast is Luc Enting, de man die vrijwel al deze natuurwebcams plaatst, en boswachter Arjan Postma.

- Vrijdag komt de cd De Supersonische Boem uit, waarop popartiesten als Marike Jager, Spinvis, Dave Von Raven, Henk Koorn, Eefje de Visser en Tim Knol hun eigen draai geven aan de liedjes van Annie M.G. Schmidt en Harry Bannink. Gasten: Janne Schra, Alex Roeka, Meindert Talma en Tim Knol.

- Huisdichter Nico Dijkshoorn dicht, Giel Beelen is tafelheer.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.