De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

Hoger beroep Moszkowicz - 21-2-2013

21-02-2013
Vandaag hoopt Bram Moszkowicz te redden wat er te redden valt bij het Hof van Discipline. Hij spande hoger beroep aan tegen het vernietigende oordeel dat over hem werd geveld, waardoor hij niet langer zijn beroep mocht uitvoeren.
Hij zal niet alleen de vastgestelde misdragingen moeten uitleggen, ook zijn houding tijdens het proces zal hij moeten goedmaken. Waarom was hij toen bijvoorbeeld niet persoonlijk aanwezig?
De flamboyante advocaat heeft een charme-offensief gelanceerd waarin hij zich nederig opstelt, een unicum. "Voortschrijdend inzicht" zou hem veranderd hebben. Zou het genoeg zijn en kan hij zijn oude ambt weer oppakken? We bespreken de zaak met documentairemaker Coen Verbraak, die Moszkowicz uitgebreid interviewde voor Kijken in de Ziel en Merel van Leeuwen.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.