De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

iPad / HTML5 hele uitzending - 8-3-2013

08-03-2013
-          Vandaag, op internationale vrouwendag, lieten Minister Jet Bussemaker (Emancipatie) en minister Lodewijk Asscher (Sociale Zaken) weten het niet eens te zijn met de man-vrouwverdeling in het gezins- en bedrijfsleven. De twee pleiten ervoor dat mannen een groter aandeel hebben in de emancipatie van de vrouwen.

-          Vanaf vandaag ligt het nieuwe album van David Bowie, The Next Day, officieel in de schappen in Nederland. Gasten: Ricky Koole, Thijs Schrijnemakers, en Erik van Gruijthuijsen.

-          We nemen de week door met:

         Bas Welling, bedenker van Polonaisevoordekoning.nl. Mensen kunnen thuis een polonaise lopen, dat filmen en uploaden naar de site. Vervolgens wordt dit gemonteerd tot de langste (digitale) polonaise ooit en getoond op televisie en grote schermen tijdens de inhuldiging.

          Dominee Gremdaat zal troostende woorden bieden voor wielrenners. Dopingschandaal volgde op dopingschandaal, maar de renners houden vol!

 

Muziek is er van Orlando, stand-up comedy van Pieter Derks, tafelheer is Ali B.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.