De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

iPad / HTML5 DWLD hele uitzending - 2-4-2013

02-04-2013
In deze korte (40 minuten) uitzending onder meer:

- Op 15 december 2012 spoelde er een potvis aan op De Razende Bol bij Texel. De vondst van de potvis was vrij bijzonder, maar nog specialer was de vondst van het zeldzame en zeer kostbare goedje Ambergris. In de maag van de potvis vonden Pierre Bonnet en Kees Groenewoud van Ecomare maar liefst 84 kilo Ambergris.

- De ideale muziekavond van Blaudzun. Welke muziekfilm, welke documentaire, welk concert, welk optreden en welk interview zou Blaudzun op tv willen laten zien als hij het voor het zeggen heeft?

- Op 5 maart 2013 maakte Sacha de Boer bekend te vertrekken bij het NOS Achtuurjournaal. Vanmiddag maakte de NOS de opvolger van Sacha bekend: Annechien Steenhuizen. Vanaf 13 mei presenteert ze het NOS Journaal van 20.00 uur om en om met Rob Trip. Aan tafel: Annechien Steenhuizen en Marcel Gelauff, hoofdredacteur van de NOS.

Nico Dijkshoorn dicht, tafeldame is Claudia de Breij.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.