De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

iPad / HTML5 hele uitzending - 19-4-2013

19-04-2013

- Boston is in de ban van de klopjacht op de gewapende en levensgevaarlijke 19-jarige Dzhokhar Tsarnaev. Hij wordt samen met zijn broer verantwoordelijk gehouden voor de bomaanslag tijdens de marathon afgelopen maandag. Stukje bij beetje wordt meer duidelijk over de twee jonge daders. Jelle Brandt Corstius en Prem Radhakishun geven hun analyse.

- Het Koningslied is af en vanaf vanmorgen overal te beluisteren. Op de website hetofficielekoningslied.nl kunnen liefhebbers alvast oefenen met de tekst. Het nummer duurt ruim 5 minuten. Aan tafel: Marco Borsato en John Ewbank.

De Week Draait Door:
- Het werk van Joris Laarman (1979) is te zien over de hele wereld, onder andere in het Moma in New York, het Centre Pompidou in Parijs en het Victoria & Albert museum in Londen. En sinds vorige week ook in het Rijksmuseum.

- Afgelopen woensdag was het grote interview met Willem-Alexander en Mxima. Het bood genoeg stof voor Sander van der Pavert, de maker van LuckyTV, om een hoop grappige parodien hierop te maken.

Stand-up comedy van Pieter Derks, Muziek is er van Spider Rico, tafelheer is Ali B.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.