De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

iPad / HTML5 DWDD hele uitzending - 7-5-2013

07-05-2013

- De Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen kent dit jaar de Prijs Akademiehoogleraren toe aan kankeronderzoeker Ren Bernards. Bernards heeft aangetoond dat iedere kankerpatint en zelfs iedere tumor uniek is, en dat de medische wetenschap behandelingen en geneesmiddelen zal moeten afstemmen op die individuele verschillen.

- Dido Michielsen schreef een boek over het Russische avontuur van Derk Sauer en Ellen Verbeek: Moscow Times.

- Op Hemelvaartsdag zendt 3FM de Hemelse Honderd uit, een lijst met de beste albums aller tijden volgens de 3FM-luisteraar. Wij bespreken de keuzes van drie muzikanten die een prominente rol speelden in de drie grote nationale gebeurtenissen van afgelopen week: Nick Woud, John Bessems en Harmen Cnossen.

Muziek is er van Nielson en Miss Montreal, tafelheer is Koos Postema.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.