De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Wereld Draait Door hele uitzending - 10-9-2013

10-09-2013
-Minister van Buitenlandse Zaken John Kerry bood Syri een uitweg door te zeggen dat een aanval kan worden afgewend als Syri zijn chemische wapens overdraagt.  Is dit een diplomatieke meesterzet of een Slip of the tongue? Aan tafel: Prem Radhakishun en Sjoerd Sjoerdsma.

- Al 30 jaar aan het hoofd van Chanel en vandaag wordt hij tachtig: Karl Lagerfeld. Vanavond duidt Ccile Narinx de koning van de mode aan de hand van de zeven zonden.

- Sky Radio bestaat 25 jaar. De zender draait veel liedjes die vallen in de categorie guilty pleasures. Aan tafel: Ruben Hein, Bart Oenema en Anneke van Giersbergen over hun heimelijke, onverwachte en misschien pijnlijke muzikale genoegens.

Tafelheer is Jort Kelder en de muziek wordt verzorgd door Lookapony.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.