De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

Shaffy Recordings: Frank Boeijen en Douwe Bob - 16-9-2013

16-09-2013
In 2007 onstond het idee om met Ramses Shaffy een plaat te maken, zoals Johnny Cash met de 'American Recordings' had gedaan. Shaffy nam twee oude nummers opnieuw op, maar zijn gezondheid liet hem definitief in de steek. Hij overleed op 1 december  2009. 

Ter ere van de tachtigste verjaardag van Shaffy verschijnt postuum het album Leef!.  Hedendaagse artiesten coveren nummers van de grootmeester: onder meer Lucky Fonz III, The Scene, De Dijk, Liesbeth List, Tim Knol, Paul de Leeuw en Alderliefste.

Aan tafel Frank Boeijen en Douwe Bob. Zij doen een'Shaffy Recording': net als de DWDD Recordings geven zij hun eigen glans aan een nummer van Shaffy. Eerder deden we dat met Michael Prins, Alex Roeka en Paul de Leeuw.  

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.