De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Wereld Draait Door hele uitzending - 19-9-2013

19-09-2013

- We eren Van Dam en bespreken zijn erfenis met Robert Kranenborg, Nico Meijles (eigenaar Holtkamp), Tobias Overgoor (eigenaar Famous Flavours) en Deivis van Haasteren (eigenaar Mix a Match).

- Dirigent, pianist, componist n hoogleraar Reinbert de Leeuw wordt 75! Hij liet ons kennismaken met o.a. de muziek van John Cage, stond aan de basis van het Schnberg Ensemble en doceert al 50 jaar aan het Haags Conservatorium.

- Vanaf aanstaande vrijdag staat 3FM tijdens de 90s Request weer een week lang in het teken van die jaren 90. Aanleiding voor ons om aan drie Gouden Televizierring-winnaars uit de jaren 90 te vragen wat hun favoriete tv-fragmenten uit die tijd zijn. Aan tafel: Hans Bhm (Ook Dat Nog), Anja Winter (Medisch Centrum West) en Matijs Jansen (Oppassen!!!).

Muziek is er van Eefje de Visser, tafelheer is Prem Radhakishun.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.