De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

NL uit de recessie?: Mathijs Bouman, Martin Visser en Barbara Baarsma - 7-10-201

07-10-2013
Volgens Klaas Knot, president van de Nederlandsche Bank, staan heel veel seinen op groen en klimmen we met zn allen langzaam uit de recessie. Hij neemt een voorschot op de cijfers van het derde economisch kwartaal waarmee het Centraal Bureau voor de Statistiek medio november zal komen. Hoewel premier Rutte een tijd geleden zelf nog pleitte voor een wat meer positieve instelling, waarschuwt hij nu voor al te veel optimisme. Minister Lodewijk Asscher van Sociale Zaken benadrukt dat het allemaal om verwachtingen gaat, terwijl Bernard Wientjes van VNO-NCW juist aangeeft niet verbaasd te zijn. Wij weten het niet meer: kan eindelijk de economische vlag uit, of is behoedzaamheid geboden? We vragen het Mathijs Bouman, Martin Visser en Barbara Baarsma.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.