De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

Documentaire: Een man weet niet wat hij mist - 24-10-2013

24-10-2013
Volgende week dinsdag wordt door de VPRO de documentaire Een man weet niet wat hij mist uitgezonden, waarin  de makers Tim den Besten en Nicolaas Veul op zoek gaan naar de grenzen van hun eigen seksualiteit.
Ze zijn alletwee homo, maar waren benieuwd of hun geaardheid echt zo vast ligt als ze zelf denken. Ze besloten tot een experiment: Tim zou voor het eerst in zijn leven seks hebben met een vrouw. Nicolaas filmt alles. Hij brengt de twijfels bij Tim in beeld en een bezoek aan een sekscoach. Uiteindelijk vinden ze in Parijs een meisje dat met hen het experiment wil aangaan. Zijn de etiketten bi,  homo en hetero eigenlijk nog houdbaar?

Holland Doc: Een man weet niet wat hij mist: dinsdag 29 oktober, 23:05, Nederland 3.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.