De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

3FM Serious Request 2013 - 12-11-2013

12-11-2013
Ieder jaar zet 3FM zich in voor een stille ramp. In de week voor kerst sluiten drie DJs van radiozender 3FM zich zes dagen lang op in een glazen studio waar ze al die tijd niks zullen eten. In samenwerking met het Rode Kruis zamelen zij geld in om een wereldwijd sluimerend probleem, dat veel slachtoffers eist, aan te pakken. Dit jaar is dat diaree. Dat klinkt als vrij onschuldig, maar jaarlijks overlijden maar liefst 800.000 mensen aan de ziekte wegens gebrek aan schoon drinkwater, zeep en toiletten.
Het Glazen Huis zal deze keer in Leeuwarden worden opgetrokken en vandaag werd bekendgemaakt welke drie 3FM DJs van woensdag 18 december tot en met dinsdag 24 december zich op laten sluiten: Giel Beelen, Paul Rabbering en Coen Swijnenberg. We bespreken met hen niet alleen Serious Request, maar ook hun favoriete song van het jaar, omdat je sinds dinsdag op de 3voor12-site kunt stemmen op jouw beste track van 2013!

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.