De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Wereld Draait Door hele uitzending - 26-11-2013

26-11-2013
- Wie dacht dat Yahoo een stille dood gestorven was, heeft het mis. Nadat het bedrijf eerder dit jaar al de populaire blog site Tumblr aanschafte, wordt nu de populaire voormalig CBS-newsanchor en huidig ABC-talkshowhost Katie Couric binnengehaald. Hiermee lijkt Yahoo behalve een 'hippere' ook een meer inhoudelijke en journalistieke weg in te slaan. Aan tafel Jeroen Smit.  

- November loopt alweer ten einde en dus is het weer tijd voor ons vaste boekenpanel. Wat was hun persoonlijke favoriet en wat wordt het boek van de maand?!

- Hij mag dan misschien iets minder bekend zijn dan zijn broer Armin, maar dat wil niet zeggen dat hij ook minder getalenteerd is. Met zijn album 'Eller van Buuren presents Acoustic Dance Music' vers van de pers, zijn we blij dat hij straks aanschuift aan tafel: Eller van Buuren. En zijn grote broer is er vanavond ook bij!

Tafeldame is Rosanne Hertzberger!

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.