De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

Twee broers, n album: Armin en Eller van Buuren - 26-11-2013

26-11-2013
Hij mag dan misschien iets minder bekend zijn dan zijn broer Armin, maar dat wil niet zeggen dat hij ook minder getalenteerd is. Eller van Buuren begon op zijn achtste met gitaarspelen en is er nooit meer mee opgehouden. Het is dan ook niet gek dat hij meer dan eens zijn oudere broer vergezelde tijdens zijn optredens over de hele wereld, met lange uren die hij op hotelkamers doorbracht als gevolg. Dat die spreekwoordlijk verloren uurtjes niet zo verloren waren blijkt met het uitkomen van het album 'Eller van Buuren presents Acoustic Dance Music'. De 'Ellers Acoustic Hotel Room Sessions', waarin hij Armin-danceklassiekers in een akoestisch jasje stak, waren al een hit op YouTube en nu is er dan een compleet album. Vanavond schuiven de twee broers van Buuren aan aan tafel plus hun ouders!

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.