De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

ISON komeet: Vincent Icke - 27-11-2013

27-11-2013
Zegt C/2012 S1 je iets? Nee? Na vanavond wel! Want wat klinkt als een ingewikkelde scheikundige formule, is in werkelijkheid een spektakel dat zijn weerga niet kent als we de astronomen van deze wereld mogen geloven. De komeet ISON, de meer gangbare benaming van C/2012 S1, wordt nu al de komeet van de eeuw genoemd en scheert in de vroege morgen van 28 november langs de zon op iets meer dan n miljoen kilometer. Peanuts als we het over afstanden in het heelal hebben en daarmee de voorwaarde voor wat naar verwachting een spectaculair beeld zal opleveren. Vincent Icke komt vanavond meer uitleg geven om de spanning voor morgenochtend vroeg nog wat op te voeren!

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.