De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

Waarheidsgetrouwe misdaadseries: Peter R. de Vries - 13-1-2014

13-01-2014
Op 3 januari Twitterde Peter R. de Vries: "Was begonnen aan serie '#TheKilling', maar de schrijver heeft kennelijk nog nooit een echt moordonderzoek meegemaakt. Jammer, snel gestopt." De fouten en onwaarschijnlijkheden in de serie waren Peter een doorn in het oog.
Wij vroegen Peter daarom te kijken naar de veelbelovende nieuwe misdaadserie 'True Detective' van HBO. Het eerste seizoen van de serie volgt de detectives Rust Cohle (Matthew McConaughey) en Martin Hart (Woody Harrelson ) tijdens een 17-jaar durende klopjacht naar de dader van een bizarre moord in Louisiana uit 1995.
Is de serie beter te pruimen dan The Killing? En wat zijn eigenlijk de grootste valkuilen en meest voorkomende fouten bij het maken van een misdaadserie?

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.