De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

Terugkomweek Ambassadeurs: Kees van Baar en Hans Docter- 17-1-2014

17-01-2014
Deze week zijn alle Nederlandse ambassadeurs verzameld in Den Haag voor de jaarlijkse terugkomweek. Ze halen dan de contacten aan met de politiek, het bedrijfsleven en met maatschappelijke organisaties in Nederland. De week wordt traditiegetrouw afgesloten met een oer-Hollandse stamppotmaaltijd. Ook present zijn Kees van Baar en Hans Docter, onze ambassadeurs in respectievelijk Zuid-Soedan en Ghana. Al 23 jaar vormen zij een stel. De liefde voor elkaar is net zo groot als de liefde voor hun vak, vandaar dat ze 5000 kilometer van elkaar vandaan wonen. De beide heren zitten aan tafel en bespreken hun beider passie voor het diplomatieke leven.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.