De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Wereld Draait Door hele uitzending - 3-2-2014

03-02-2014
- Gisteravond is de gevierde Amerikaanse acteur Philip Seymour-Hoffman overleden, vermoedelijk aan een overdosis. Aan tafel komen Anna Drijver, Jeroen Spitzenberger en Barry Atsma praten over de Oscar-winnende acteur en zijn uiteenlopende en vaak briljant neergezette rollen.

- Erben Wennemars en Henry Schut presenteren vanaf aankomende vrijdag dagelijks 'NOS Studio Sportwinter', direct vanuit Sotsji. Vanavond komen ze praten over wat we kunnen verwachten van de spiksplinternieuwe talkshow!

- Soms is er niets lekkerder dan hl erg fout. Dat weten Eefje de Visser en Jett Rebel maar al te goed. Vanavond komen zij hun favoriete 'Guilty Pleasure' bij ons spelen!

Muziek is er verder van Birth of Joy en tafeldame is Halina Reijn!

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.