De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

TV-Serie 'Smeris': Peter R. de Vries - 28-3-2014

28-03-2014
Op 17 maart begon de politieserie Smeris van BNN. De hoofdrollen worden gespeeld door Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven, die we natuurlijk kennen van onder meer de Lama's, Kannibalen, Draadstaal en Neonletters.
Maar deze serie is bloedserieus bedoeld en gaat over de doorgewinterde rechercheur Van de Kamp (Van Koningsbrugge) die tegen zijn zin in een duo vormt met de academische Willem Niessen (Van de Ven). De eerste aflevering werd door ruim 900.000 mensen bekeken en de recensies waren prima. Maar hoe waarheidsgetrouw is de serie eigenlijk? We vragen het Peter R. de Vries, die eerder bij ons True Detective beoordeelde.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.