De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

Tweelingzusjes promoveren op zelfde dag - 1-4-2014

01-04-2014
Jolet en Rille de Ruiter promoveerden op dezelfde dag. Niks bijzonders, ware het niet dat zij tweelingzusjes zijn en samen het complexe gedrag van druppels voor dezelfde vakgroep van Universiteit Twente onder de loep namen. Weliswaar keek Jolet naar de invloed van lucht op vallende druppels, wat bijvoorbeeld bij inktjetprinters van belang is, en onderzocht Rille aardoliedruppels in gesteente. Maar dat een eeneiige tweeling op dezelfde dag promoveert  op gelijksoortig onderzoek is echt een unicum. 
De tweeling studeert niet alleen toevallig samen, ze wonen ook samen en gingen met zn tween stage lopen op Harvard. Ook in de toekomst zou het best kunnen dat ze in elkaars voetsporen blijven lopen. Blijven ze cht voor altijd samen?

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.