De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

20140402-dwdd-uitzending

02-04-2014
- Het is al bijna twintig jaar geleden dat Nirvana frontman Kurt Cobain zichzelf van het leven beroofde. Hij stond bekend als Grunge-god en zijn dood kondigde het eind van de muziekstijl aan. Aan tafel, grote Grunge-fans: Mark Tuitert en Pieter van den Hoogenband. 

- Adriaan van Dis en directeur van het Letterkundig Museum Aad Meinderts, schuiven aan om te praten over een van de belangrijkste dichters van het interbellum: J.J. Slauerhoff.

- In 2012 werd het Higgs deeltje gevonden en onlangs kwam eindelijk overtuigend bewijs voor de oerknaltheorie. Zijn de grote ideen op? We vragen aan Vincent Icke, Govert Schilling en Diederik Jekel  welk natuurkundig raadsel volgens hun nog opgelost moet worden

Muziek is er van de klassiek gitarist Milo en tafeldame is Roos Schlikker.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.