De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Wereld Draait Door hele uitzending - 14-4-2014

14-04-2014
- Gisteren won Niki Terpstra de wielren-klassieker Parijs-Roubaix. Hij is de eerste Nederlander sinds 2001 die deze wielerwedstrijd heeft gewonnen. Vanavond zit hij bij ons aan tafel!

- Maar er is meer wielrennen! Filmmaker Dirk Jan Roeleven volgde de jonge en supersuccesvolle Nederlandse wielerploeg Argos-Shimano, met als resultaat de fenomenale documentaire 'Nieuwe Helden - In het hart van de Tour'! Naast Dirk Jan, schuift ook wielrenner Tom Veelers aan en is tevens de hele equipe aanwezig!

- Verder is het hoogste tijd voor de Taalrubriek! Paulien Cornelisse en Arjen Lubach komen ons weer op de hoogte stellen van de allernieuwste ontwikkelingen op taalgebied!

Muziek is er van Ziggy Marley en tafelheer is Filemon Wesselink.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.