De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

Digitale kiosk Blendle: Alexander Klpping en Marten Blankesteijn - 28-4-2014

28-04-2014
Drie jaar geleden ergert journalist Marten Blankesteijn zich aan het feit dat hij voor n goed interview of artikel een heel blad moet kopen. Hij besluit tot het opzetten van een iTunes voor nieuws, waar lezers losse artikelen uit kranten, magazines en opiniebladen kunnen aankopen en ook kunnen delen op sociale media.
Na lang aandringen is zijn goede vriend Alexander Klpping ook overtuigd van de kracht van de dienst. Het project raakt in een stroomversnelling en vandaag wordt de Blendle officieel gelanceerd.

Is nu eindelijk het nieuwe verdienmodel voor oude media gevonden? Of is de Blendle een parasiet die slechts krentenpikt en zo een rijke leeservaring in de weg staat? We vragen het Marten Blankesteijn en Alexander Klpping.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.