De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Grote NTR Klassiek Muziek Kwis: Mike Bodd en Isolde Hallensleben - 15-5-2014

15-05-2014
Klassieke muziek in een battle! Dat is het uitgangspunt van De Grote NTR Klassiek Muziek Kwis. Onder leiding van Mike Bodd en Isolde Hallensleben  strijden drie topensembles met elkaar. Het Cello8tet Amsterdam, het Kobra Ensemble en Atlas gaan in een aantal rondes muzikaal de strijd met elkaar aan. Wie maakt de mooiste soundtrack en wie wint de begrafenisronde? Eric Corton, componist Bob Zimmerman en altvioliste Esther Apituley beoordelen de muzikale opdrachten op originaliteit. Klassiek voor een breed publiek! Aan tafel: Mike Bodd en Isolde Hallensleben.  Harpist Remy van Kesteren en 5 vrouwen van ensemble Kobra geven alvast een voorproefje. Remy van Kesteren is zaterdagavond 17 mei te zien in de AVRO-documentaire Bloed, zweet en blaren op Ned. 2 en op zondagmiddag 1 juni in de documentaire 'De wereld als harp' bij de NTR. Van Kesteren van wie onlangs de cd 'Memento' verscheen, geeft later dit jaar een concerttour over de hele wereld.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.