De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

Terugblik Prinsjesdag 2014 - 16-9-2014

16-09-2014
Prinsjesdag 2014 had een verdrietige ondertoon. Koning Willem-Alexander refereerde aan het begin van de Troonrede aan de slachtoffers van de vliegramp met vlucht MH17 in Oekrane. Ook de instabiliteit in het Midden-Oosten kwam aan de orde. Toch was er ook goed nieuws. Zo gaat het voorzichtig beter met onze economie waardoor verdere bezuinigingen niet nodig zijn. Er werden maatregelen genoemd om mensen weer aan het werk te krijgen, om het woud van regels te beteugelen en onderwijs krijgt meer geld. Ook defensie krijgt er voor het eerst in jaren geld bij. De zorgen om de kosten van zorg blijven echter. We nemen de dag door met Sywert van Lienden, Jan Mulder en Pieter Derks.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.