De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

Sonja Barend Award naar Jeroen Pauw - 13-10-2014

13-10-2014

Voor de zesde keer organiseert de VARAgids de Sonja Barend Award, de prijs voor het beste tv-interview van het afgelopen seizoen. Een jury van 43 tv-critici, mediajournalisten en collega-interviewers bepaalt wie de opvolger wordt van de eerdere prijswinnaars: onze eigen Matthijs van Nieuwkerk, Clairy Polak, Twan Huys, Marille Tweebeeke en Coen Verbraak. 
Dit jaar is er nog meer gelet op de rol van de interviewer; een indrukwekkend gesprek op tv is immers niet altijd de verdienste van de ondervrager. Daarnaast heeft de jury zich afgevraagd: wanneer is een gesprek op tv nog een tv-interview?  Mag er bijvoorbeeld in gemonteerd zijn (antwoord: ja)? Vanavond maakt Sonja Barend in hoogsteigen persoon bekend wie er tot winnaar gekozen is: Jeroen Pauw voor het interview met Fleur Agema!

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.