De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Wereld Draait Door hele uitzending - 17-10-2014

17-10-2014
- Neelie Kroes en de twee jonge hackers Araik Gingnagel en Jaimi Jongejan over de Codeweek en de Hackaton die vandaag plaatsvindt. Waarom is coderen en programmeren zo belangrijk om te leren?

- Vorige week zaten de dames van de Feentrein bij ons aan tafel. Het gesprek eindigde met een cliffhanger over de verloren Charmante Adelborst van Ireen Kees (links op de foto). Vanavond de hereniging.

- Gister won het E.O. programma Checkpoint de Gouden Stuiver op het Televizier-gala. Hoe blij is presentator Klaas van Kruistum?

- Koning Willem-Alexander en Mxima levensgroot van LEGO? LEGO-kunstenaar/Cabaretier Dirk Denoyelle ging deze uitdaging aan. Het resultaat staat vanavond bij ons op tafel!

Muziek is er van TenTemPis, Peter Pannekoek sluit af in stand-up comedy en tafelheer is Marc-Marie Huijbregts.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.