De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

Foo Fighters: Roosmarijn Reijmer, Yuri Honing en Mark Tuitert - 16-10-2014

16-10-2014
Veel nieuws van de Foo Fighters! Op 10 november komt hun album 'Sonic Highways' uit. Maar het is niet alleen een album, nee, het is ook meteen een 8-delige documentairereeks. Daarin wordt getoond hoe de plaat tot stand is gekomen:  de band van Dave Grohl trok naar acht verschillende Amerikaanse steden om er telkens met lokaal bekende muzikanten een nummer te schrijven. Onder meer  Josh Homme, Chris Martin, Dan Auerbach en Pharrell Williams leverden een bijdrage.
Vandaag is de eerste single uitgekomen 'Something From Nothing', morgen gaat de docu in premire op HBO. Aan tafel fans met kriebels in hun buik: Roosmarijn Reijmer, Yuri Honing en Mark Tuitert.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.