De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

Saturday Night: de muziekavond van Shirma Rouse, Leona Philippo & Berget Lewis

25-10-2014
In deze editie van DWDD Saturday Night: de muziekavond van. stellen Shirma Rouse, Leona Philippo & Berget Lewis hun ideale muzikale tv-avond samen. Giel Beelen bespreekt met de dames videoclips, concertregistraties, interviews, fragmenten uit TV-programmas, muziekdocumentaires en speelfilms, alles komt voorbij. Uiteraard ook in de studio een optreden: soulzanger Kwabs zingt de sterren van de hemel.
Aansluitend wordt de door het drietal gekozen documentaire Standing in the shadows of Motown uitgezonden, een eerbetoon aan de sessiemuzikanten die alles voor het fameuze Motown label inspeelden.Helaas is die wegens rechten niet op onze site te zien.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.