De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

DWDD Saturday Night presenteert: de muziekavond van Triggerfinger - 08-11-2014

07-11-2014
In deze editie van DWDD Saturday Night schuift Triggerfinger aan! Giel Beelen bespreekt met de heren hun favoriete muziekfragmenten. Prachtige documentaires, muziekvideo's, live optredens en nog veel meer. Ook hun eerste singletjes komen voorbij! Drummer Mario werd tijdens het programma verrast door een live perfomance van een door hem uitgekozen fragment.
Ook nodigden zij de internationale artiest St. Vincent uit, die compleet met band voor de livemuziek in de studio zorgt.

Aansluitend wordt de documentaire 'The devil and Daniel Johnston' uitgezonden, uitgekozen door Triggerfinger. Deze documentaire is een portret van muzikaal genie Daniel Johnston, die op het randje van de afgrond heeft gestaan. Helaas is die wegens rechten niet op onze site te zien.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.