De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Wereld Draait Door hele uitzending - 4-12-2014

04-12-2014
 - Gisteravond was de laatste reguliere dagelijkse uitzending van PowNews. In het nieuwe jaar gaat PowNews verder met wekelijkse uitzendingen. We blikken terug op bijna 4,5 jaar PowNews met Jean-Pierre Geelen en Hans Beerekamp.

- Morgen is het dan eindelijk zo ver: het heerlijk avondje is gekomen. Vanavond bespreken we met Dieuwertje Blok wat er allemaal is gebeurd in het Sinterklaasjournaal en hebben we het uiteraard over de Pietendiscussie.

- De BBC documentaire 'Blue Planet' wordt in de Ziggo Dome vertoond op een gigantisch HD scherm met live muziek van Het Gelders Orkest. Vanavond een voorproefje met het orkest, Andr Kuipers, die de show presenteert, Peter R. de Vries en Jan Versteegh.

Muziek is er van Benjamin Clementine en tafelheer is Erben Wennemars.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.