De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Wereld Draait Door hele uitzending: 11-12-2014

11-12-2014
- Volgend jaar bestaat het Amsterdamse Centraal Station maar liefst 125 jaar. Om dit te vieren heeft kunstenaar Daan Roosegaarde een prachtig idee bedacht: een lichtprojectie op dat kunst en wetenschap verenigd.

- In een nieuwe editie van DWDD University geeft bioloog Freek Vonk een hoorcollege over zijn expertise: gif. Vanavond geeft hij alvast een voorproefje en nemen we met hem door hoe hij het ervaren heeft.

- Tijdens de kerstdagen is het programma Messiah Masterclass te zien, waarin Alex Klaasen, Birgit Schuurman, Rene van Kooten en Tineke Schouten zich wagen aan de enorme uitdaging: een van de belangrijkste klassieke stukken uit de muziekgeschiedenis zingen.

Muziek is er van Feis ft. Winne, tafelheer is Wilfred de Bruijn.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.