De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

Terreur in Belgi - Peter Vandermeersch en Pieter Stockmans - 16-1-2015

16-01-2015
De schrik waart door dor Europa. Na de golf van terrorisme in Frankrijk was het gisteren raak in Belgi. De politie voerde in Verviers een eerder geplande antiterrorisme actie uit. Bij een huiszoeking werden er direct schoten gelost en waren er explosies. Het resultaat: 2 doden en 1 zwaargewonde aan de kant van de vermoedelijke terroristen. Ook in andere steden werden acties gehouden, in totaal werden 13 mensen aangehouden. De terroristen zouden het gemunt hebben op de Belgische politie. Er zou geen relatie zijn met de gebeurtenissen in Parijs. Wij vragen Peter Vandermeersch en de Belgische journalist Pieter Stockmans naar hun visie op de gebeurtenissen

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.