De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

Griekenland blijft in de Eurozone: Jeroen Dijsselbloem

26-02-2015
Jeroen Dijsselbloem wist deze week op het laatste moment alle neuzen, van o.a. de Duitse minister Schuble, de Griekse premier Tsipras, ECB-voorzitter Draghi en IMF-voorzitter Lagarde, dezelfde kant op te krijgen. In tegenstelling tot hun stoere retoriek, legt de nieuwe regering in Athene legt zich toch vast op strikte hervormings- en begrotingsdiscipline. De eurolanden en het IMF zullen de bestaande noodkredieten met vier maanden verlengen. Dankzij Dijsselbloem blijft Griekenland in de Eurozone dus kunnen inwoners van Athene en andere Europese hoofdsteden voorlopig opgelucht ademhalen. Aan tafel: 'Mr. Euro' Jeroen Dijsselbloem.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.