De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

Hillary for president: Twan Huys

15-04-2015
Afgelopen zondag maakte Hillary Clinton bekend dat zij in 2016 de eerste vrouwelijke president van Amerika wil worden. Ook in 2008 was zij in de race om de Democratische presidentskandidaat te worden. Toen verloor zij van Barack Obama en onder hem werd zij een jaar later minister van Buitenlandse Zaken. Nu is zij de favoriete kandidaat voor de Democratische partij maar de Republikeinen gaan het haar zeker moeilijk maken.  De belangrijke vraag: Wat wil zij gaan veranderen in Amerika en waarom is zij daar nu de juiste persoon voor? Met welk plan wordt zij straks de eerste vrouwelijke president van de Verenigde Staten? Aan tafel:  Twan Huys.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.