De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

Het lelijke Belgi

06-05-2015

Is Belgi het allerlelijkste land ter wereld? Als we vooraanstaand architect Renaat Braem moeten geloven wel. Of het fotoboek 'Ugly Belgian Houses', dat ook geen compliment is voor het land zonder welstandscommissie. De Belgische zender Canvas besloot tot een driedelige inventarisatie: Archibelge, vanavond is de eerste uitzending. Is ons buurlandje echt zo lelijk? En waarom dan? Aan tafel Dimitri Verhulst, Griet Op de Beeck en Peter Vandermeersch. Daan Stuyven brengt ondanks alles een ode aan zijn landje.

De driedelige documentaireserie Archibelge start vanavond bij Canvas om 21:35. Het boek 'Ugly Belgian Houses ligt in de winkel.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.