De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

Jelle Brandt Corstius: 'Grensland'

04-09-2015

Rusland, een raar land, ooit machtig, maar nu totaal in verval en verslaafd aan wodka. Jelle Brandt Corstius probeert dat Westerse beeld bij te stellen. Eerst als correspondent, later als programmamaker in Van Moskou tot Magadan' en Van Moskou tot Moermansk. Het land is zo groot, kent vele nuances en evenzoveel verschillende bevolkingsgroepen.
In zijn nieuwe programma Grensland staat Rusland wederom centraal. Hij onderzoekt de actuele situatie in het grensland tussen Europa en Rusland. In een reis van de Oostzee naar de Zwarte Zee, en oostwaarts naar de steppen van Kazachstan, gaat Jelle in gesprek met de inwoners over wat zij zien als hun waar- of werkelijkheid.

Grensland: vanaf zondag 6 september 20.15 uur, NPO2 (8 weken lang).

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.