De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

Strubbelingen binnen de PvdA

08-09-2015
Felix Rottenberg is voorzitter van de kandidaatstellingscommissie van de PvdA, het selectiecomit dat de profielschets maakt voor de lijsttrekker bij de volgende verkiezingen en die de kandidatenlijst voorbereidt.
In een interview met Vrij Nederland uitte hij forse kritiek op PvdA-voorman Diederik Samsom. Hij zou "de bedrijfsleider van het kabinet" zijn. Vervolgens stelt Rottenberg dat vicepremier Asscher de waarden van de PvdA overtuigender kan uitdragen dan Samsom.
PvdA-voorzitter Hans Spekman reageerde fel en noemde de uitspraken stom en fout. Hoe erg rommelt het in de partij en hoe lang is de positie van Samsom nog houdbaar? Aan tafel Sywert van Lienden, Xander van der Wulp en Frnk van der Linden.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.