De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

Virtual Reality in je huiskamer

10-09-2015
Van 11 tot 15 september is er in de RAI Amsterdam de IBC-beurs: n van de grootste beurzen op het gebied van broadcasting, technologie en trends. Mediaprofessionals van over de hele wereld komen naar deze beurs.

Daar vertelt Arthur van Hoff, eigenaar van het bedrijf Jaunt Virtual Reality, over d technologische golf van aankomende jaren: 3D in HD. Kunnen we straks in onze huiskamer in HD vliegen over de Grand Canyon, op het podium springen van Paul McCartney of in de ring staan tijdens een bokswedstrijd?

In de uitzending van vanavond vertellen Arthur Hoff en Michiel Frackers van Jaunt Virtual Reality er meer over. Ook Frank van der Lende zit bij ons aan tafel. 

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.