De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Wereld Draait Door hele uitzending 16-9-2015

16-09-2015
- In 2012 kwam het boek 'Dit zijn de namen' van Tommy Wieringa uit. Het boek beschrijft een zware reis die vluchtelingen maken om naar een betere wereld te vluchten. Nu, drie jaar later, is er een vluchtelingencrisis in Europa. Waar moeten al deze vluchtelingen heen? Aan tafel: Tommy Wieringa.
- Andr van Duin en Freek de Jonge zijn groot liefhebber van het komische duo Laurel & Hardy (de Dikke en de Dunne). Aanstaande zaterdag zijn zij gastprogrammeurs bij Path om de 125ste geboortedag van Stan Laurel te vieren. Vanavond vertellen ze meer over hun idolen.
- Apple staat vanaf vandaag adblocker-apps toe voor iPad's en iPhones. Adblockers zorgen ervoor dat advertenties niet meer zichtbaar zijn op je beeldscherm. Gevolg: de onlineadvertentie-inkomsten zullen nog verder dalen. Vanavond praten we hierover met Alexander Klpping.

Huisdichter: Nico Dijkshoorn
Muziek: Peter Beets en de Northern European Jazz Orchestra
Tafelheer: Ali B.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.