De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

Ode aan Daft Punk

06-10-2015

Die twee jongens met de robothelmen. Zo kennen we Daft Punk. En we kennen hun muziek uiteraard. Ooit begonnen als sampelend duo, niet vies van een harde techno stamper, allengs veranderd tot een danceband. Met als voorlopig hoogtepunt de berhit Get Lucky, met Pharrell Williams en de koning van de discogitaar Nile Rodgers.

Zaterdag wordt de docu Daft Punk; Unchained uitgezonden, niet met, maar over het Franse duo. Met Kanye West, Stevie Wonder en Pharell Williams, om maar een paar naampjes te noemen. Wij brengen een akoestische ode aan de grootmeesters van de dance, met strijkensemble Fuse, singer-songwriter Eller van Buuren (de broer van Armin) en het Broken Brass Ensemble.

De documentaire Daft Punk; Unchained is zaterdag te zien om 22.25 op NPO3

Fuse
Eller van Buuren
Broken Brass Ensemble

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.