De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

Gucci aan de top van de modewereld

08-10-2015
Gisteren werd de modemaand afgesloten. Winnaar was de show van Gucci: Womans Ready To Wear Spring Summer 2016 in Milaan. Na jaren van glamour, verfijning, logos en luxe heeft Gucci sinds de komst van ontwerper Alessandro Michele begin dit jaar een hele andere weg ingeslagen.

Gucci leek uitgeblust: het werd saai, te commercieel en zelfs een tikkeltje ordinair. Alessandro Michele maakte twee collecties. Dit zorgde voor een grote ommekeer. Fans worden hebberig van Micheles nieuwe creaties met een vintage uitstraling. Gucci is terug: het wordt gebombardeerd als d show van het seizoen. Aan tafel: Cecile Narinx en Esther Coppoolse.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.