De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

Rapport MH17

13-10-2015
Vandaag verscheen het rapport van de Onderzoeksraad voor Veiligdheid over de fatale vlucht van MH17. Voornaamste conclusies: Oekrane had het luchtruim moeten sluiten en een BUK raket was de oorzaak, maar de precieze lanceerlocatie is niet aan te duiden. De schuldvraag wordt ook niet beantwoord, daarover zal in 2016 een internationaal team van openbaar aanklagers en juristen zich uitspreken.

Voor de nabestaanden zijn deze bevindingen van secundair belang. Zij willen vooral weten hoe hun vrienden of familieleden hun laatste momenten hebben beleefd. Volgens de onderzoeksraad waren alle inzittenden vrijwel direct buiten bewustzijn. Hoe hebben de nabestaanden deze dag beleefd? Aan tafel: Evert van Zijtveld en Dennis Schouten.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.